Uși exterioare - o combinație de confort și fiabilitate

Uși exterioare - o combinație de confort și fiabilitate

     O ușă fiabilă din fața căsii este o necesitate care permite chiriașilor să ofere securitate și fiabilitate. Atunci când alegeți o ușă, trebuie să vă gândiți că ea trebuie să îndeplinească toate funcțiile necesare. În primul rând, ușile exterioare diferă între ele în materialul folosit pentru producție.

    Grosimea plăcii de oțel joacă un rol important, deoarece panza vă va oferi nu doar siguranță, ci și izolare fonică bună. Dar să nu vă bazați numai pe panoul puternic, pentru că cel mai adesea casa este pătrunsă fără a atinge panoul, ci prin ruperea blocării sau eliminarea balamalelor, deoarece aceasta este o soluție mai silențioasă. Pentru o protecție optimă, este necesar să instalați două încuietori pe o ușă și este de dorit să fie de diferite tipuri. Ar trebui să evitați încuietori ieftine, deoarece în producția lor se utilizează materiale de calitate scăzută și tehnologii simple, din această cauză se pot rupe, datorită duratei scurte de viață. Un lacăt din bronz este o modalitate foarte bună de a spori fiabilitatea.

    Tehnologiile nu se opresc pe loc, iar blocările biometrice au devenit o nouă invenție. Pot memora mai mult de 100 de amprente, iar proprietarul nu mai trebuie să-și facă griji că își poate pierde cheile. De asemenea, proprietarul poate acorda acces la alte persoane sau îl poate limita. În plus, este posibil să programați blocarea pentru o alarmă, care va apela serviciul de securitate.

    Balamalele sunt un alt punct slab, din cauza căruia oamenii începuseră din ce în ce mai mult să cumpere balamale ascunse sau antene anti-detașabile. Când ușa este închisă, balamalele și bolțurile nu sunt vizibile deloc, astfel încât ușa nu poate fi scoasă din ele. Minim este necesar să se pună 2 bucăți, dar producătorii sugerează să puneți cât mai mult posibil - de la 3 pană la 7 bucăți, pentru o mai mare fiabilitate.

    Pe lângă securitate, ușile trebuie să îndeplinească alte funcții. În primul rând, trebuie să asigure izolarea termică și izolarea fonică, ceea ce este dublu necesar în prezența unei case particulare. Între plăcile de oțel nu există spațiu gol, ușile sunt întotdeauna umplute cu ceva. Ușile ieftine sunt umplute cu polistiren sau vată minerală, care nu vă oferă suficient confort. Spuma poliuretanica este un material mai bun, ea va asigura caldura si izolarea fonica de calitate, insa este destul de scumpa. Ușile din lemn nu sunt umplute cu nimic, ele îndeplinesc toate funcțiile în detrimentul densității lemnului, dar ele nu trebuie să fie instalate ca uși de intrare, dar se potrivesc perfect ca uși interioare.

    Atunci când alegeți o ușă, nu uitați că ar trebui să fie nu doar fiabilă, ci și plăcută din punct de vedere estetic. Pentru a combina confortul și fiabilitatea, precum și un aspect plăcut, trebuie să vă adresați specialiștilor, pentru că nu va fi atât de ușor să o faceți singur. Atunci când alegeți o ușă, acordați atenție mânerelor, acestea după un timp își pierd aspectul plăcut și calitatea. Alegeți doar materiale de înaltă calitate care au durata vieții cu mult mai îndelungată.

 

     ALTE PRODUSE:

     Usi glisante

     Usi din lemn

     Usi aluminiu

     Usi automate

 

 

Autor: Usiexterior.md
Rating :

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.