Usi exterior - atunci cand spatiul conteaza

Usi exterior - atunci cand spatiul conteaza

Orice spatiu de locuit, fie el modern sau clasic, are nevoie de o compartimentare optima.

Cand vine vorba de spatiile restranse, cu suprafete mici, utilizarea usilor cu deschidere clasica nu este tocmai cea mai buna solutie.

Din sticla, lemn, aluminiu sau panouri pvc, usile de exterior sunt un atribut al caselor moderne, care delimiteaza si separa discret diverse incaperi sau zone de activitate, contribuind de asemenea si la marirea vizuala a spatiului.

Extrem de moderne si de practice, usile au un sistem de functionare usor si practic, se preteaza oricarui stil de amenajare, fiind usor de incadrat in orice tip de desing exterior si pot fi accesate mult mai usor si mult mai repede fata de usile clasice, obisnuite.  

Fiind o solutie ideala pentru a mari spatiul disponibil, sistemul de glisare al usilor este fornat dintr-o sina cu bara de ghidare, masca si paravan protector, care sunt concepute din placa aglomerata de lemn si MDF, iar in cazul modelelor din furnir natural, usile sunt finisate cu lac mat.

 

Un alt conceput inedit care se potriveste perfecte cu spatiile restranse este usa pliabila.

Sistemul de pliere permite reducerea la minimum a spatiului necesar functionarii usilor si este potrivit pentru incaperile mici, in care orice spatiu conteaza.

In cazul in care doriti modele deosebite pentru a adauga un plus de eleganta locuintei dumneavoastra, nu ezitati sa optati pentru alegerea unor usi  potrivite pentru living, sufragerie sau dormitor.

In plus, pentru un dressing modern si spatios, va recomandam sa optati pentru usi duble.

Usile sunt destinate atat utilizarii in spatiile de locuinte, cat si in amenajarea de spatii business sau comerciale.

 

Autor: Usiexterior.md
Rating :

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.