Caracteristicile pantelor pentru uși

Caracteristicile pantelor pentru uși

    Pante - una dintre cele mai importante detalii ale întregului design al ușii. Fără pante, ornamentele ușii vor fi incomplete și dacă instalarea este necalitativă, puteți strica aspectul general. Instalarea pantelor ar trebui să fie tratată doar de către profesioniști, deoarece va fi foarte dificil să faceți totul siguri fără a crea zgârieturi, fisuri și alte defecte.

    Pentru instalarea pantelor pot fi folosite diverse materiale, dar cel mai frecvent utilizate sunt gips-carton, PVA, laminat, MDF și lemnul. Ce să alegeți din toate acestea? De fapt, totul este destul de simplu. Atunci când folosiți gips-carton, să fiți conștienți de faptul că aveți nevoie de o cantitate mare de soluție, este destul de consumatoare în de timp de lucru, așa că nu încercați să faceți totul singur. În plus, gips-cartonul nu este un material suficient de puternic și vă sfătuim să vă uitați la alte opțiuni. Același lucru se poate spune despre tencuială. Modul de instalare este următorul - se aplică mai multe straturi de tencuială și se așteaptă ca fiecare din ele să se usuce. Această metodă nu este adecvată în cazul în care stratul subțire nu ascunde inegalitatea peretelui, dar este cel mai bugetar.

    Laminatul este perfect dacă folia ușii este fabricată din același material. Trebuie să aveți în vedere de faptul că laminatul nu este materialul cel mai durabil, așa că nu ar trebui să fie utilizat ca o pantă pentru uși de intrare, și cu atât mai mult într-o cameră cu umiditate ridicată. Una dintre cele mai bune opțiuni este panoul MDF. Acestea vă vor oferi un nivel bun de izolare fonică și termică, precum și o rezistență foarte mare la schimbările de temperatură și umiditate ridicată, ceea ce le face posibilă instalarea în orice cameră.

    Lemnul este una dintre opțiunile mai atractive, deoarece poate transforma întregul interior al camerei și este, de asemenea, un produs ecologic. Desigur, toți cunosc că prețul lemnului este destul de mare. Puteți găsi lemnul obișnuit și mai ieftin, dar este mai bine să nu faceți acest lucru, deoarece durata de viață a unui astfel de lemn expiră rapid. Este mai bine să alegeți specii valoroase de lemn, în afara de plăcerea estetică, veți obține o bună protecție împotriva zgomotului și izolație termică. Alegeți lemnul lăcuit, deoarece acest lucru va reduce riscul de umiditate și mucegai.

    Mai rar sunt folosite pietre decorative, dale și chiar lemnul, despre care am vorbit deja. Motivul este simplu, costul lor este foarte mare, deci cel mai adesea ele sunt folosite în vile, pentru că din aceeași piatră  este produsă scara, pridvor și altele.

    Există multe modalități de instalare, trebuie să o alegeți individual, respectând în același timp aspectul general al interiorul camerei. Ele trebuie combinate între ele, iar acesta este cel mai important criteriu. Nu alegeți culori luminoase, dacă această culoare nu este prezentă în interior - pe pereți, mobilier etc. Nu încercați auto-asamblarea, acest lucru poate duce la rezultate neplacute, este mai bine să apelați la profesioniști care vă vor acorda ajutor gratuit. Va fi mult mai plăcut să obțineți un rezultat de înaltă calitate.

     ALTE PRODUSE:

     Usi glisante

     Usi din lemn

     Usi aluminiu

     Usi automate

 

 

Autor: Usiexterior.md
Rating :

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.